It’s a #bloomonbirthday!

It’s a #bloomonbirthday!

It’s a #bloomonbirthday!

En dat vieren we graag met jou! Hoe? Hou je vast: we geven meer dan € 3500,- aan cadeaus weg…

Vandaag is bloomon drie geworden. Drie! Dat moeten we vieren. De komende drie – heb je ‘m? –  weken delen we geweldige cadeaus uit. We starten op 1 december en gaan door met uitdelen tot 17 december; genoeg tijd om er eentje uit te pikken!

Zo doe je mee:

Tot 17 december bieden wij om de paar dagen via Facebook of Instagram een cadeau aan. De ene keer vragen we je een foto te delen of een vriend te taggen, de andere keer willen we een leuk verhaaltje van je horen. Zo makkelijk is het om een cadeautje te scoren!   

Dit kan je winnen:

We geven meer dan 40(!) cadeaus weg van 12 prachtige merken! Wat je precies kan verwachten? Dat blijft nog even een verrassing. Volg ons en je komt er snel achter.

Vooruit dan, een paar hints… The power of flowers, the ritual of pampering, or knowing what’s in Vogue… er zit voor iedereen wat bij.  

A #bloomonbirthday =  spreading happiness

Algemene voorwaarden:

bloomon Nederland BV kiest de winnaars willekeurig. Om mee te mogen doen moet je 18 jaar of ouder zijn. Deelname is alleen geldig als deelnemers het betreffende Facebook en/of Instragram account van bloomon volgen. Winnaars worden tot uiterlijk 21 december bekendgemaakt via een tag in de betreffende social media post, via een privé bericht, of via een e-mailbericht, als dat mogelijk is. De gewonnen prijzen worden tot uiterlijk 10 januari 2018 vanuit Amsterdam, Nederland verstuurd. Het versturen van de gewonnen prijzen kan 4 tot 6 weken duren. Aan het deelnemen aan deze actie zijn geen kosten verbonden. Prijzen kunnen niet geruild worden. De winnaar is zelf verantwoordelijk voor eventuele heffingen of belastingen die na ontvangst worden berekend. Prijzen worden via standaard post verstuurd, er zijn geen Track & Trace codes beschikbaar. De winnaar moet een compleet en volledig e-mailadres opgeven. bloomon Nederland B.V. is niet verantwoordelijk voor fouten in de verzending, schade en/of verlies door lokale postdiensten. De te winnen prijzen zijn niet gesponsord of onderschreven door Instagram of Facebook. Door deel te nemen ben je op de hoogte dat je gegevens deelt met bloomon Nederland B.V., niet met Facebook of Instagram. Door deel te nemen aan deze verjaardagsactie, ga je akkoord met het vrijstellen van claims naar Facebook of Instagram. Op de bloomon verjaardagsactie worden de algemene Nederlandse regels voor promotieacties toegepast. Door deel te nemen aan deze wedstrijd garandeer je dat je deelname volledig authentiek en namens jou komt. Met je deelname garandeer je dat je bijdrage je eigen originele werk is en dat er geen inbreuk op het auteursrecht of een intellectueel eigendomsrecht van derden wordt gemaakt. Deelnames waarbij dit wel het geval is worden gediskwalificeerd door bloomon Nederland BV bloomon Nederland BV behoudt het recht om de actie te annuleren, te beëindigen, te wijzigen of te verplaatsen zonder voorafgaande kennisgeving. Met inbegrip van maar niet beperkt tot een virus, bugs, ongeautoriseerde menselijke tussenkomst, fraude of andere zaken die buiten onze controle vallen en administratie corrumperen en de veiligheid, eerlijkheid of correcte uitvoering van de wedstrijd beïnvloeden.

Share on: