Bloomon x Sachar en Tanja

Bloomon x Sachar en Tanja

Wil je weten hoe andere fans van Bloomon leven en wat hen inspireert? We gingen langs bij Sachar en zijn vrouw Tanja. Het leven, stapels goeie boeken en tijdschriften – en vooral z’n vrouw. Daar wordt Sachar gelukkig van. Een kijkje in Berlijn.

Wat maakt jouw stad speciaal volgens jou? Er zijn mooiere steden dan Berlijn, zelfs in Duitsland. Denk maar aan Hamburg bijvoorbeeld. Maar in Berlijn ben ik thuis, al de mensen waar ik het meest van houd wonen hier.

Favoriete plekjes in de stad? Ik vertoef graag in KaDeWe. Mensen zien winkelen geeft me rust. Iedereen is druk in de weer en gelukkig tegelijk. Als kind heb ik er uren op de speelgoedafdeling doorgebracht. Als ik er ben, denk ik terug aan mijn kindertijd. Ik bekijk ze het liefst alleen.

Een gezondheidstip? Dat vraag je beter niet aan mij. Ik eet normaal en ik doe niet aan sport. Laten we het gewoon niet over gezondheid hebben.

Lees hier het hele gesprek met Sachar.