De design beurzen die je niet wilt missen

De design beurzen die je niet wilt missen

Nat en guur buiten? Ga voor warm en knus binnen! Tijd om dé herfst & wintertrends voor je interieur te spotten. Om je alvast in de interior mood te krijgen hebben we tien van onze favoriete Europese kunst en design beurzen voor je op een rij gezet.

 

1. Affordable Art Fair – AMSTERDAM, NEDERLAND & STOCKHOLM, ZWEDEN

12-15 oktober & 2-7 november 2017

Dat kunst en design ook betaalbaar kan zijn, bewijst De Affordable Art Fair. Hier vind je prachtige originele schilderijen, grafische kunst, beelden en fotografieprints voor prima prijzen en ontmoet je de meest veelbelovende nieuwe talenten in de designwereld.

 

2. Ideal Home Show – DUBLIN, IERLAND

Bron: Ideal Home Show

 

27-30 oktober 2017

Een comfortabel huis waarin je écht jezelf kunt zijn, maakt je happy. Bij de Ideal Home Show helpen experts je om het beste uit je woonruimte te halen, zodat je huis perfect aansluit op je persoonlijkheid.

 

3. Artissima – TURIJN, ITALIË

3-5 november 2017

De Italianen weten natuurlijk wel wat stijl is. En dus is ’t helemaal geen gek idee om begin november naar Turijn te gaan. Hier vind je de allerfijnste Italiaanse én internationale hedendaagse kunst op de belangrijkste beurs voor eigentijdse kunst in Italië. Ook leuk: deze beurs is een echte hub voor experimenten en onderzoek. Dus ook als je toe bent aan wat out-of-the-box inspiratie vind je ‘t bij Artissima.

 

4. Brussels Furniture Fair – BRUSSEL, BELGIË

Bron: Brussels Furniture Fair

 

5-8 november 2017

Benieuwd naar wat er allemaal gebeurt binnen de meubel designwereld? In Brussel ben je aan het juiste adres. Hier leer je de fijne kneepjes in eigentijdse vormgeving, tijdloos design, en het creëren van de juiste sfeer. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Brussels by night. Dit is een complete hal gewijd aan stijl en comfort in de slaapkamer – where the real magic happens.

 

5. Kunstmesse Leipzig – LEIPZIG, DUITSLAND

16-19 november 2017

Stond Leipzig nog niet op je design routekaart? Nu wel. Leipzig is een verborgen paradijs binnen de wereld van kunst en design. Het is dé woon- en werkplaats van veel jonge en uitblinkende kunstenaars, en staat bekend als het Boheems-culturele hart van Duitsland. Dit jaar vind je de beurs in “GaraGe” in Plagwitz, het artistieke district van de stad.

 

6. Edinburgh Art Fair- EDINBURGH, SCHOTLAND

17-19 november 2017

Op de Edinburgh Art Fair vind je zeker iets speciaals voor je huis of kantoor. Hier staan de originele werken uit Schotland en omstreken. Laat je eigen creativiteit de vrije loop in een van de arts and crafts lessen.

 

7. PAN Amsterdam – AMSTERDAM, NEDERLAND

Bron: PAN Amsterdam

 

19-26 november 2017

Hoe kies je kunst die bij je past, én matcht met je interieur? Bij PAN Amsterdam helpen de experts je graag aan het antwoord.

 

8. London Art Fair – LONDEN, ENGELAND

Bron: London Art Fair 2017

 

17-21 januari 2018

De London Art Fair bestaat 30 jaar. En dat wordt door de internationale kunstwereld in januari flink gevierd met uitzonderlijke moderne en hedendaagse kunst. Een must-see: de unieke PHOTO50 tentoonstelling, waarin fotografie wordt gecombineerd met andere creatieve technieken.

 

9. Maison et Objet – PARIJS, FRANKRIJK

19-23 januari 2018

Maison et Objet is een perfecte reden om in januari een weekendje Parijs te boeken. Spot de nieuwste trends, jongste talenten en mooiste ontwerpen op de interieur- en stylingbeurs in Parijs.

 

10. Formland – HERNING, DENEMARKEN

Bron: Formland

 

1-4 februari 2018

Of het nou gaat om een meubelstuk of een prachtige bos bloemen: wij geloven in less is more. Zodat ieder stuk in je interieur goed tot zijn recht komt. En dat is nou precies waar Scandinavisch design zo goed in is. Formland is the place to be voor het beste van onze bovenburen. Luister naar inspirerende trend talks en leer het Deense geheim achter de kunst van gelukkig leven.