Are you ready?

Are you ready?

Meer buitenshuis, een avondwandeling omdat je de bries door je brein wil, en je wollen muts mag definitief in de onderste lade. Misschien trek je al minder donkere kleding aan en begin je te denken aan een nieuwe zomerse hairdo. Het voorjaar doet dat met je mindset.

Zet je schrap voor de zon, de zomer en verzin wat de nieuwe verse versie van jezelf zou kunnen zijn. Priemende zonnestralen kondigen het nieuwe seizoen aan en net als de natuur, de planten en onze bloemen, maak ook jij je klaar. Hoe pak je dat aan? Wat ga je deze zomer helemaal anders doen?

Een grote voorjaarsschoonmaak van je huis is natuurlijk ook voor jezelf een goed idee. Wij zijn natuurlijk gek op bloemengeuren en kiezen voor lotions en olie met de geur van rozen en lavendel. Dompel je onder in parfums uit de natuur! Met als extraatje dat je huid ook nog eens ready for spring is. Win-Win!

Je merkt het al, wij zitten er lekker in. En natuurlijk hebben we stiekem totaal geen zin in dat sport- en dieetleed. We worden wat zenuwachtig van de covers van alle magazines die je aangapen en aankondigen weer de manier te hebben gevonden om strand-ready te zijn in 24 uur of zoiets onmogelijks. Ondersteund met beeld van vrolijke sportende medemensen die blijkbaar meer lol hebben in gewichtjes heffen dan wij. Wat wij dan even doen is een blik werpen op een bos bloemen: die wachten op de zon en beginnen te bloeien. Dat is pas one awesome way to get ready!

Wij worden echt blij van de gedachte aan lange zwoele avonden, blote voeten, een uurtje langer op het terras, een goed gesprek en een heerlijke fles wijn, en de kans om weer verliefd te worden op de wereld, en op jezelf.

Are you ready?