bloomon-workshop: leren van de meester

bloomon-workshop: leren van de meester

Onze bloemen in ontvangst nemen is natuurlijk een feestje. Maar dan komt het moment dat ze de vaas in moeten. Dan blijkt het toch best lastig om je bloemen perfect te schikken. Daarom hebben we af en toe een speciale workshop onder leiding van de master himself: Anton!

Een select groepje bloomon-fans kreeg zaterdagochtend de kans om deel te nemen aan onze workshop. Uiteraard verzorgd door onze bloemstylist Anton. Want wie kan er nu beter vertellen over onze bloemen dan het brein achter onze bijzondere creaties?

03Bij binnenkomst in het atelier stapten de deelnemers in een ruimte die van top tot teen gevuld was met unieke bloemsoorten. Een ware Urban Jungle! Natuurlijk kreeg iedereen de mogelijkheid om hun brandende vragen aan Anton te stellen. Hoe zet ik die bloemen nou één voor één in de vaas? Hup, een uitgebreide demonstratie. Waarom kies je voor weinig opvulgroen? Nou, omdat de bloemen dan véél mooier tot hun recht komen. En wanneer moet ik het water verschonen? Om de paar dagen dus. En niet bijvullen, maar echt die vaas schoonmaken met chloor!

02

Vervolgens was het tijd om zelf aan de slag te gaan. Met wat coaching toverden ze de mooiste creaties op tafel. Allemaal bloomon-waardig en net even anders!

Kun jij ook wel wat tips gebruiken of zoek je gewoon inspiratie? Houd ons in de gaten via Facebook en Instagram. Wie weet volgt er snel weer zo’n inspirerende masterclass!