Je eigen cupido – het hele jaar door

Je eigen cupido – het hele jaar door

Het is februari. De tweede maand van het jaar, wanneer blijkt dat je goede voornemens wel of niet vol te houden zijn, wanneer de winter nog laat zien wat hij in huis heeft. En de maand waarin liefde een grote rol speelt.

Ook jij vindt Valentijn misschien een commercieel gebeuren. Jij en je vriend hebben dat toch helemaal niet nodig om te laten zien dat je van elkaar houdt? Toch ben je erg gelukkig met een teken van liefde op Valentijnsdag. Bloemen bijvoorbeeld, of mooie kaarsen. Maar waarom zou je wachten op die dag? Waarom zou je eigenlijk wachten op een ander?

Love yourself

Dat ga je dus niet meer doen. Je houdt immers ook van jezelf, toch? En dat mag je best wat vaker laten blijken – het hele jaar door. Onze tips op een rij:

  1. Moeite om ‘s ochtends een ontbijt weg te krijgen? Niet met dit recept. Geen zorgen, een kind kan de was doen. Men neme een banaan, bevroren mangostukjes, een snufje kaneel, een klein handje havermout en een plens amandelmelk. Gooi alles in de blender et voilà, je super healthy shake is klaar.
  2. Wanneer heb je voor het laatst een dagje écht gerelaxt? Eerlijk? Tijd voor ontspanning op het hoogste niveau. Wat dacht je van een dag of avond genieten in een spa? Favoriet bij ons is SpaSereen, gelegen in een prachtig stukje Utrecht, aan de Maarsseveense plassen. Neem een massage, geniet van de natuur en je komt herboren terug. Beloofd.
  3. Ga alleen op vakantie. Klinkt spannend en dat is het ook, maar je hebt wel alle tijd voor jezelf en je hoeft met niemand rekening te houden. Als jij wil ontbijten met een mangosorbet, dan kan dat. Heb jij zin om een volle week languit op je ligbed te liggen, ga ervoor. Het is jouw vakantie.
  4. Hetzelfde geldt voor alleen de stad in gaan. We horen je denken, ‘maar dat is toch niet gezellig?’. Mis. Je bent je eigen gezelschap en raad eens, jij bent ontzettend gezellig! Op naar je favoriete koffietent, XL cappuccino erbij en kijk eens aan, alle tijd voor jezelf.
  5. Maar laten we deze optie niet vergeten: het hele weekend in je pyjama rondlopen, pizza en Ben & Jerry’s bestellen en je op de bank onder een dekentje schuilhouden met je nieuwe Netflix-verslaving. Gordijnen dicht, verse bloemen op de salontafel en je mooiste kaarsen aan. Klinkt verleidelijk, toch?

Zo, dat waren onze tips. Hoe laat jij je liefde aan jezelf blijken? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten op Facebook of Instagram!