Make it a December to remember

Make it a December to remember

In december komt de tijd dat iedereen zich wil terugtrekken in een warm en comfortabel thuis. Liefst mooi versierd, met kerstkransen en bessentakken bijvoorbeeld. De dennengeur maakt het compleet. Maar na jaar in, jaar uit dezelfde decoratie, heb je misschien wel eens zin in wat anders.

Natuurlijk hoef je niet meteen je volledige voorraad kerstversiering weg te gooien. Een paar kleine details kunnen een compleet andere sfeer creëren. Met bloemen breng je in een handomdraai een frisse wind in je traditionele kerstdecoratie. Met de feestdagen vindt Anton het nog belangrijker dat de bloemen bijzonder zijn. Hij zorgt ervoor dat de bloemen nét een beetje anders zijn dan wat je zou verwachten van kerstbloemen. Anton vertelt over zijn ideeën voor bloemen in deze tijd van het jaar:

“Volgens mij zit de ideale kerstbos vol eyecatching bloemen, takken en veel kleur. Ik kies niet voor het traditionele rood en groen, maar ga liever voor een mix van verschillende tinten roze en gebroken wit. Ook belangrijk: de focus op verschillende vormen en hoogtes van bloemen, want iedere bloem verdient de aandacht.”

Anton ziet graag kleurrijke bloemen in de kerstbos, maar hij vindt bessen en takken ook echte essentials voor kerstdecoratie. Combineer bessentakken eens met donkere objecten voor een prachtig contrast. 

Voel je nu ook zo de behoefte om Anton’s tips in de praktijk te brengen? We helpen je een handje! Je kunt nu de Ilex Verticillata, rode bessentakken, toevoegen aan je eerstvolgende bezorging. Ga naar je persoonlijke account en klik op ‘Extra’s’. Voeg de Ilex-takken toe aan je bezorging en vergeet niet op ‘Opslaan’ te klikken.

Tijd om je huis in kerstsferen te brengen. Make it a December to remember!