Natuur op tafel

Natuur op tafel

Het is de tijd van kerststollen, kerstkransjes, kerstbomen, kerststerren en kerstborrels – met net iets te veel glühwein natuurlijk. Gelukkig houden onze stylisten het hoofd koel in alle kerstdrukte die zo langzamerhand gaat beginnen. Ze hebben een paar gouden tips voor de aankleding van je tafel en alles eromheen. Laat je ook inspireren door de natuur!

"

5 tips voor een warme gloed aan tafel:

  1. Laat het seizoen zien: haal buiten naar binnen met dennenappels, hulst en bessen.
  2. Maak het spicy met decoraties die je neus verleiden: kaneelstokjes, gedroogde sinaasappels en kruidnagels.
  3. Wie heeft eigenlijk bepaald dat bijna alles rond de kerst rood, wit of groen is? Gooi er wat kleur tegenaan met opvallende bloemen die de warmte in huis halen.
  4. Zet de tafel niet helemaal vol kunststukjes: er moet ook wat plek overblijven voor het eten! En maak het niet te groot, oma en opa moeten er ook nog omheen kunnen kijken 😉
  5. Een toefje groen of wat losse bloemetjes op de servetten of de rand van een bord maakt het extra feestelijk.  
  6. OK. Nog eentje dan. Vergeet niet om een mistletoe op te hangen. Je weet maar nooit of er nog gekust wordt…

Share on: