Op naar een zinderende zomer

Wekenlang zijn wij er al op aan het wachten: mooi weer! Gelukkig komt aan al het wachten een eind, want de zon laat zich eindelijk echt zien. De vogels fluiten, de rokjes kunnen weer uit de kast en we gaan lekker borrelen op het terras. Wij grijpen deze gelegenheid aan om jou voor te bereiden op de ultieme zomer!Pioenroos

First things first
De bezorgplanning. Ga je deze zomer op vakantie? Geef dat dan even aan ons door. Log in op je persoonlijke account via www.bloomon.nl/login. Onder ‘Bezorgplanning’ zie je het bezorgschema. Geef hierin aan wanneer je wel en niet bloemen wil ontvangen, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat. Sla het schema op. Zo, dan hoef je daar niet meer aan te denken.

Genieten aan tafel
Nu je jezelf hebt voorzien van bloemen in de zomer, wil je er natuurlijk optimaal van genieten. Eerder gaven we je de tip om de bos ook eens op de tuintafel te zetten. Zo is elk diner onder de sterren compleet. Vind je zo’n bos daarvoor te groot? Verdeel de bloemen dan over verschillende kleine vaasjes. Wij zijn fan van de vaasjes van wonenmetlef.nl, in verschillende vormen en kleuren. Anton laat je hier zien hoe je je terras of balkon helemaal af maakt.

Wil je de zomer terug laten komen op tafel? Maak eens een gerecht met eetbare bloemen. De goudsbloem, Oost-Indische kers, het viooltje en lavendel voorbeelden van bloemen die je gemakkelijk kunt verwerken in salades of desserts. Zoek wel even goed uit welke delen van de bloem je wel en niet kunt eten. Staat prachtig, smaakt heerlijk. Gegarandeerd succes op een zomerfeest!