Puur, zo uit de natuur!

Puur, zo uit de natuur!

Begrijp ons niet verkeerd, een beetje opsmuk op zijn tijd is hartstikke leuk. Maar we houden ook van de dingen zoals ze zijn. Puur, echt en niks anders. De komende vijf weken brengen we jou het beste uit de natuur. Het perfecte moment nu het voorjaar begint!

Verwacht crispy wit, zoals van schoon gewassen lakens op een net opgemaakt hotelbed, de aardse tinten van een oude stad in de oase van een woestijn in het Midden-Oosten en pastellen alsof je in een ouderwetse snoepwinkel bent beland in een Wes Anderson film. Ben je er nog bij? Mooi!

Elke week zullen we je op een andere manier kennis laten maken met de veelzijdigheid doch eenvoud van de natuur. Zoals je van ons inmiddels gewend bent houden we het zeker spannend en gevarieerd. Zo hebben we anti-truttigheidstakken met een wilde vorm, sappige perzik- en abricottinten en gaan we all-out roze met rozen. Ondersteund met frisgroen en dus de meest natuurlijke kleur van alle kleuren: wit.

Houd ook deze blog in de smiezen voor een DIY om de rust in huis te bewaren. En wat je hiervoor zelf kunt doen is the usual: inplannen wanneer je de bossen wil ontvangen en zorgen voor een plekje waar ze goed uit de verf komen én jouw interieur harmonieus blijft!