Summer is coming

Onze interieurstylist Kim, werkzaam voor diverse woonbladen, deelt hier regelmatig de laatste trends op het gebied van styling en interieur. Daarnaast geeft zij praktische tips hoe je deze trends eenvoudig zelf toepast.

Bloomon_0173De zomer komt eraan, en dat moet gevierd worden! In de zomer ben je waarschijnlijk vaker buiten om van de zon te genieten of op het terras of balkon te eten. Heb je er wel eens aan gedacht om je bloemen naar buiten te verplaatsen? Zet de bos overdag wel op een schaduwrijke plek. ’s Avonds buiten eten? Het diner is pas compleet met bloemen op tafel. Zo geniet je met het mooie weer alsnog van onze bloemen.

Mix met kleur en materiaal
Om het zomerse tafereel compleet te maken, heeft Kim enkele tips voor je. Naast dat bloemen kleur in huis brengen, kun je ook eens nadenken over wat vazen kunnen doen. Het hoeft niet allemaal perfect op elkaar afgestemd te zijn, juist in de zomer is het leuk om verschillende kleuren, vormen en materialen naast elkaar te gebruiken. Combineer bijvoorbeeld okergeel met paars en roze: alles kan en mag. Verdeel een paar losse bloemen over de vaasjes en je creëert zo een luchtige, zonnige sfeer.  

Zomers accessoire
Speciaal voor het zomerse thema heeft Kim de Pop vaas van Fest Amsterdam geselecteerd. Deze vaas wordt in Spanje geproduceerd en is vervaardigd van gerecycled glas. Niet alleen mooi, maar dus ook duurzaam. Wij bezorgen deze vaas bij je bloemen in de week van 1 t/m 5 juni. Ga naar je persoonlijke account via www.bloomon.nl/login. Onder ‘Extra’s’ voeg je de zomerse vaas eenvoudig toe aan je bezorging op dinsdag 2 of donderdag 4 juni. Let op: de voorraad is beperkt.

Bloomon_0182
Pop vaas Fest Amsterdam
Deze glazen vaas van Fest Amsterdam is perfect voor die ene bijzondere bloem.
Formaat: 19 x 19 x 31 cm
Kleur: transparant
Materiaal: glas
Prijs: €25