The beauty of spring

The beauty of spring

Zodra de Magnolia bloesem de bomen en straten siert, kondigt het voorjaar zich aan. Daarna volgen de tulpen, de narcissen en alle andere bloeiende lenteliefdes. In de aanloop naar het voorjaar gebeurt er stiekem een hoop. Bloemen zijn net mensen en maken zich klaar voor meer zonlicht, een ander seizoen en minder kou.

Wij mensen maken ook andere stofjes in onze hersenen aan: we krijgen zin in andere dingen. Bijvoorbeeld veel licht in huis, om naar buiten te gaan voor het vangen van zonnestralen, losweken van de winter in je garderobe en misschien wel een ienieminimake-over.

Blij worden van de zon is natuurlijk niet zo gek, maar het is dan wel belangrijk dat je huid er klaar voor is. De eerste fellere zonnestralen wakkeren je pigment aan en dan is het handig dat je huid ontdaan is van alle wintercellen. Dit kan met een lekkere scrubsessie of een facial, laat je daarvoor adviseren door een specialist. Want net als bloemen: iedereen is anders!

Een zonnebril en nieuwe zomerjas vragen om een fresh cut of colour. Tintje lichter, centimeter korter. Nu is het daar de tijd voor. En hoe leuk is het om een make-over met je moeder in te plannen?

Zij kent jou natuurlijk als de beste, vind je er (waarschijnlijk wat je ook draagt) perfect uitzien en koestert jullie momenten samen.  

Daarom hebben we iets speciaals voor Moederdag: een jaar lang beauty en bloemen. Hoe je hier kans op maakt lees je hier.

Fijne Moederdag en laat het voorjaar beginnen!