Viva Mexico

Viva Mexico

In Mexico houden ze van feesten. Kleurrijke festivals zijn er het hele jaar door, maar Los dias de los muertos, de Dagen van de Doden, is wel heel bijzonder. Het is een vrolijk en intiem feest in november waarbij de levenden de overledenen herdenken. Het zal je misschien verbazen, maar de sfeer is uitbundig, spectaculair en overal gaat het om eten en drinken. Bijzonder toch?

Kleurspektakel
Het zonnige klimaat van Mexico kunnen we helaas niet naar Nederland halen, de vrolijke sfeer wel. Wij laten de Mexicaanse kleurigheid terugkomen in onze bloemen. Felblauw, geel en oranje voeren de boventoon, perfect voor de zomer. Daarnaast heeft onze interieurstyliste Kim een zonnig accessoire van &Klevering uitgezocht: een zachtgele hangende bloempot. Deze is gemaakt van beton en kun je ophangen aan het gele touw dat erbij geleverd wordt. Aan de muur, het plafond of een deur, alles kan. Doe er een hippe cactus in en jouw interieur is weer helemaal up-to-date!

Wij bezorgen deze hangende bloempot bij je Bloomon_0019bloemen in de week van 6 t/m 10 juli. Ga naar je persoonlijke account via www.bloomon.nl/login. Onder ‘Extra’s’ voeg je dit vrolijke accessoire eenvoudig toe aan je bezorging op dinsdag 7 of donderdag 9 juli. Let op: de voorraad is beperkt.

Hangende bloempot &Klevering
Deze zachtgele bloempot van &Klevering is gemaakt van beton en kan opgehangen worden met het gele touw. Style ‘m zoals wij doen, met een kleine cactus erin.
Formaat: 11 x 12 cm
Kleur: zachtgeel
Materiaal: beton
Prijs: €19,95