Welcome to the Urban Jungle

Welcome to the Urban Jungle

Bij Bloomon houden we van de botanische interieurtrend. Helemaal ons ding. Groen om ons heen brengt rust. En met de snelheid waarmee we tegenwoordig ons leven leiden, is dat precies wat we nodig hebben.

Het woord botanisch komt van de plantkunde: alles dat met planten te maken heeft. Misschien bezoek je wel eens zo’n botanische tuin op vakantie? Een weelde van bloemen en planten waarin je uren kan dromen en dwalen. En wij halen al dat moois van buiten gewoon naar binnen.

Hoe we dat doen? Met onze bloemen natuurlijk! We creëren de komende weken een Urban Jungle. Want hoewel we in ons land genoeg prachtige bossen hebben, komen we er veel te weinig. Daarom halen wij het groen naar binnen. We kiezen bijvoorbeeld voor de bekende Monstera, de bijzondere Gloriosa en varens. De ene week met knallende kleuren, de andere week met een rustiger palet.

En dat niet alleen. De Urban Jungle zou niet compleet zijn zonder een sfeervolle hangplant. Deze Rocca Verde zit in een stijlvolle aardewerken hangende pot van Serax met een diameter van15 cm. Hebben? Ga naar je persoonlijke account en voeg deze hangplant met bijpassende pot toe aan je bezorging onder ‘Extra’s’. Vergeet niet op te slaan.

Met zo’n hangplant en bloemen creëer je in een handomdraai een volwaardige Urban Jungle. Nu rest jou nog maar één ding: sit back and relax.