NEW ROMANTICS - Herfst 2017

Who do you fall for?

Hij is er: onze herfstcollectie New Romantics. Een ode aan de schoonheid van de pure bloem. Vol temperament duikt de natuur een nieuw seizoen in. En wij zwieren mee. Tussen golden lime en grenadine rood. En van mist roze, naar intens blauw. Laat je verwonderen. Laat je verrassen. En open je hart.

Na een lange periode buiten zijn, keren we terug naar binnen. Naar dat wat warm voelt en vertrouwd. We nemen gas terug en pakken de ruimte en de tijd om te voelen wat ons vuur écht aanwakkert. Het licht van een zonsondergang. De geur van de regen…For the love of flowers

De komende 7 weken vieren we de passie. Om je aan te moedigen om altijd te gaan voor dat wat je beweegt en happy maakt. Dat doen we met een collectie die is geïnspireerd op hoe de oude Hollandse meesters in de Gouden Eeuw naar bloemen keken. En hoe vandaag de dag het genre nouveau R&B van de liefde kunst creëert. Denk Frank Ocean en Solange. New Romantics is de pure liefde voor de bloem die letterlijk in je huis tot leven komt. Die elke dag weer anders is. En je verovert met z’n looks… en geur.

New Romantics is een nieuwe kijk op bloemen. Een oproep om eens écht stil te staan en te focussen op dat wat je ziet en voelt. Weg met die automatische piloot: Kijk, voel, en bewonder de steel, de bloemblaadjes, de vorm en de kleuren van de bloem in z’n puurste vorm. Stel je open voor het verhaal en de geschiedenis van dromerige Dahlia’s, vlammende Celosia, en draperende Amaranthus.

Who do you fall for?

blog_images-newromantics2

Onze collectie

Image Alternative Text

Instagram staat in bloei