Tijd voor bubbels

Tijd voor bubbels

Klaar voor het goede gevoel? De bos van deze week bevat een bijzondere combinatie – speciaal voor fijnproevers die wel wat bubbels kunnen gebruiken.

Champagne op een zwoele zomeravond. Hapje zalm erbij… heerlijk toch? Dat kan trouwens net zo goed op zomaar een avond, eind mei. Bubbels smaken prima als het regent! Wat ons betreft trek je die fles niet alleen open als je iets te vieren hebt, maar ook als het even tegen zit, of gewoon je dag wat extra kleur wilt geven.

Deze bos doet dat zeker. Met speciaal voor deze gelegenheid een zalmkleurige Gladiool en een Lisianthus met de klinkende prachtige naam ‘Alissa Champagne’. Die laat de boel wel bruisen. We hebben we er ook nog een Chrysanthemum Santini Rossi Salmon ingestopt. Een vrij nieuwe soort die extra lang goed blijft – hij gaat sowieso een stuk langer mee dan de fles die je zo opentrekt.

En dan zijn we nog niet klaar met de roze wolk: de Gerbera Fem doet ook een duit in het zakje. Te vrouwelijk? Welnee. Roze is toch allang niet meer voor meisjes alleen? Daarom is er voor de finishing touch ook nog de Peach Avalanche Roos. Man of vrouw, tegen een roos met zo’n dromerig kleurtje kun je toch geen nee zeggen? Dus ga er gewoon voor. Carpe diem. Laat knallen die kurk.

  1. Gladiolus
  2. Lisianthus Alissa Champagne
  3. Chrysanthemum Santini Rossi Salmon
  4. Gerbera Fem
  5. Peach Avalanche Roos