Dream a little dream

Dream a little dream

Soms zit het allemaal niet mee, dat is nu eenmaal zo. Maar dan heb je altijd je bloemen nog. Op de bloemenkaart vertelden we je al iets over de trosroos, hier leggen we je voortaan meer uit over de bos van deze week.

Heb je de bloemen in het small formaat? Dan mag je jezelf gelukkig prijzen met de Ranunculus Venere. Een statige naam voor een aandoenlijke bloem. In het Latijn betekent Ranunculus ‘kikkertje’. Toch wel aandoenlijk.

In de small bos vind je ook de Tulipa Super Parrot. Heb je ooit zo’n bijzondere tulp gezien? Wit, oversized en one-of-a-kind. Als het een trui zou zijn, was het ons favoriete item. Er zit een andere tulp in het medium en large formaat, de Tulipa Menton. Bij binnenkomst met een behoorlijk roze blos, maar na enkele dagen verkleurt ze richting zalmroze.

Het meest fluffy element van de bos is de katoentak. Die geeft de medium en large bos net dat je-ne-sais-quoi. En dat is precies de bedoeling, want we houden niet zo van gewoontjes.

En niet te vergeten: de Eucalyptus. Wrijf de blaadjes tussen je vingers en het heerlijke aroma komt vrij. De tak blijft lekker lang staan en doet het, niet onbelangrijk, uitermate goed op Instagram.