Let’s warm up winter

Let’s warm up winter

Het regent, het is koud en je hebt een drukke dag gehad. Dan wil je graag thuiskomen in een sereen en sfeervol huis. Gelukkig wacht daar jouw bos bloemen vol paarse en roze tinten.

Op de bloemenkaart stelden we de Alstroemeria (1) al aan je voor. Maar de bos van deze week bevat nog veel meer pareltjes. Heb je het small of medium formaat? Dan kun je genieten van de Anemone Mistral Super Noir (4). Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Namelijk een bijzondere donkerroze anemoon met een paars hart.

Natuurlijk zit de small bos ook vol eyecatchers, zoals de Chrysanthemum Santini Demi (3). Een verfrissende variant op de standaard chrysant. Wist je trouwens dat deze bloem haar oorsprong vindt in Japan en China?

Laten we niet de Eryngium Supernova Questar (5) vergeten. Een wonderschone kruisdistel die het winterse gevoel in de bos terug laat komen.

En dan die Rosa Memory Lane (6). Wat een plaatje. Deze fluweelzachte roos voegt net dat beetje extra toe aan je bos. Hoeveel weet jij eigenlijk over de geschiedenis van deze klassieker?

Deel vooral jouw foto’s van je bloemen met ons via Facebook en Instagram. Daar maak je ons blij mee!

Op de foto zie je de volgende bloemen:

  1. Alstroemeria
  2. Aspedistra
  3. Chrysanthemum Santini Demi
  4. Anemone Mistral Super Noir
  5. Eryngium Supernova Questar
  6. Rosa Memory Lane