Think outside. (no box required)

Think outside. (no box required)

Je hebt van die dagen dat je van hot naar her rent. Juist dan is het belangrijk om thuis rust te creëren. Met de bos van deze week haal je harmonie en romantiek in huis, met een knipoog naar de botanische trend.

Op het kaartje vertelden we je al over de zachtroze Lisianthus (6). Deze bloem gaat ook door het leven als de Japanse zijdebloem of prairieroos.

De witte Matthiola (5), ook wel violier genoemd, steelt met haar lengte meteen de show. De frisse witte bloemen geven meteen een voorjaarsgevoel en geven een heerlijk geur af.

De Ornithogalum Arabicum (2) ken je misschien wel als vogelmelk. In de small en medium formaat krijgt de bloem gezelschap van haar zusje, de Ornithogalum Thyrsoides. Deze kleinere versie staat ook bekend als zuidewindlelie.

Heb jij deze week het small formaat? Lucky you: er zitten maar liefst twee versies van de Ranunculus Pon-Pon (4) in jouw bos. Dit vrolijke bloemetje is de perfecte voorjaarsbloeier.

Met de Eucalyptus Parfofolia (3) voegen we een botanische touch toe aan jouw medium of large bos. Van oorsprong komt deze plant uit Australië, waar de koala’s er graag van snoepen. Neem een momentje om aan de blaadjes te ruiken en droom weg naar verre oorden.

Met de tulp blijven we dichter bij huis. In de small bos vind je de Foxtrot tulp (1). Voor de medium en large bos hebben we de lange, elegante Franse Menton tulp uitgekozen. Deze bloem wordt met de dag mooier en groeit zelfs verder in de vaas!

Deel vooral jouw foto’s van je bloemen met ons via Facebook en Instagram. Daar maak je ons blij mee!

Op de foto zie je de volgende bloemen:

  1. Foxtrot tulp
  2. Ornithogalum Arabicum
  3. Eucalyptus Parfofolia
  4. Ranunculus Pon-Pon
  5. Matthiola
  6. Lisianthus