bloomon workshops

Op het moment dat je dat gele touwtje lostrekt begint het: het grote styling festijn. Is nog best een kunst om er dan weer zo’n plaatje van te maken zoals wij steeds posten. Wil jij de magic van Anton & co ook leren? Schrijf je dan snel in voor een van onze styling workshops.

Wil jij kunnen wat de beste bloemstylisten van Nederland kunnen? Af en toe delen we onze geheimen met een select gezelschap bloemenfans tijdens een bloomon workshop. Dan vertellen we je alles over onze grootste passie: bloemen! We leren je hoe je ze zo lang mogelijk goed houdt, en de ins en outs van het schikken natuurlijk. De tips van onze stylisten zijn goud waard, die bos lijkt op de een of andere manier altijd nóg mooier te zijn na hun finishing touch! Dat maakt die workshops dan ook meteen zo populair, dat het loten geblazen is.

Hoe werkt het?

Hou Facebook in de gaten, dan zie je dat er regelmatig workshops worden gehouden: de nieuwe data en locaties vanzelf langs. Als je je inschrijft voor de loting, krijg je uiterlijk een week van tevoren te horen of je een van de gelukkige deelnemers bent. Je ontvangt dan een nieuwe link waarmee je tickets kunt kopen.

Data & locaties

Als het dit keer niet lukt, no worries, er komen steeds meer workshops, je bent binnenkort zeker aan de beurt! Hieronder alvast een overzicht van data en locaties die er binnenkort aankomen

Hadden we al verteld dat we het ook gewoon heel gezellig maken? En dat je je eigen creatie natuurlijk mee naar huis mag nemen om lekker lang van na te genieten? Wie er nog meer over wil weten, kan natuurlijk altijd even mailen of bellen: service@bloomon.nl of 085 – 888 4404.

Onze collectie

Image Alternative Text

Instagram staat in bloei