ATELIER

Unexpected floral design

Onze nieuwe lijn Atelier verrast je met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van floral design en biedt je keer op keer een meesterwerk. Laat je verrassen door onze bloemkunstenaars: geef ons carte blanche en ervaar Atelier.

meld je aan

Keer op keer een meesterwerk

Ontvang zo vaak je wilt een compleet nieuw ontwerp uit ons atelier. Hier kleuren we buiten de lijntjes en gaan we van links naar rechts en van laag naar hoog. Elke creatie is anders, indrukwekkend en gegarandeerd onderwerp van gesprek.

meld je aan

Vertrouw blind op onze bloemkunstenaars en laat je verrassen

Keer op keer een one of a kind

Elk ontwerp is verfrissend anders en altijd hét onderwerp van gesprek.

Stel zelf je bezorgschema samen

Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je een bos wilt ontvangen.

Altijd € 25,95 per bos

Switchen of pauzeren kan altijd, je zit nergens aan vast.

Exclusieve bloemen

Maak kennis met bijzondere bloemen die je nog niet eerder hebt gezien.

Met handige vazenset

Voor elke creatie de perfecte vaas in huis met onze exclusieve vazenset.

Vers van de kweker

Direct van de kweker, de volgende dag al op tafel. Daarom extra lang genieten.

Zet jezelf op de wachtlijst

Ontvang als een van de eersten een bos uit ons atelier. Zodra we bij jou kunnen bezorgen, sturen we je een bericht.

Door op "meld je aan" te klikken ga je ermee akkoord dat we je regelmatig per e-mail op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen van bloomon (opzegging altijd mogelijk).

Gelukt! Je bent aangemeld voor bloomon Atelier.

Zodra we klaar zijn om Atelier bij jou te bezorgen, krijg je van ons een bericht.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
ATELIER

Unexpected floral design

Veelgestelde vragen

Ik sta op de wachtlijst voor Atelier. Hoe lang duurt het nog?

Eind november verwachten we in heel Nederland te kunnen bezorgen. Zodra we in jouw buurt bezorgen, sturen we je een bericht.

Kan ik Atelier ook combineren met mijn bloomon Original abonnement?

Je kunt via je eigen account makkelijk meerdere bezorgingen inplannen. Login, ga naar 'mijn formaat'  en klik vervolgens op 'meerdere bezorgingen'. Hier kun je zelf aangeven welke bossen je graag wilt ontvangen.
Heb je je aangemeld voor bloomon Atelier en wil je weer de bloomon bos ontvangen die je gewend bent? Via je persoonlijke account kun je aangeven dat je weer een bloomon Original wilt ontvangen. Wil je daarna toch weer een Atelier creatie bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag

Is het noodzakelijk om het vazenpakket erbij te bestellen en wat zijn de afmetingen?

De vaas is dé belangrijke finishing touch van je bos of boeket. De vorm van de vaas bepaalt namelijk keer op keer weer hoe je bloemen erbij staan. Je kunt natuurlijk voor elke ontwerp zelf een geschikte vaas kiezen, maar we maken je het graag gemakkelijk. Speciaal voor bloomon Atelier hebben we een exclusieve vazenset samengesteld: drie stijlvolle vazen waarmee je altijd voor elk ontwerp de juiste vaas in huis hebt. De set bestaat uit:

De bulletvaas 
ø 18 cm x 35 cm hoog
Diameter hals: 11 cm  

De laboratoriumvaas
ø 23 cm x 22 cm hoog
Diameter hals: 15 cm  

De cilindervaas
ø 12 cm x 25 cm hoog
Diameter hals: 11,5 cm

Lees meer over de vazenzet op onze blog of bestel ‘m hier.

Wat is het verschil tussen een Atelier abonnement en mijn huidige abonnement?

Zoals geen kunstwerk hetzelfde is, zo zijn ook de creaties van bloomon Atelier stuk voor stuk uniek. Anders dan bij bloomon Original (de bloomon bos die je gewend bent) heb je bij bloomon Atelier geen keuze uit een formaat; elke creatie is een echte one of a kind. De vorm, de kleur, de hoogte, het type bloemen en de uitstraling van een bloomon Atelier creatie zijn keer op keer weer anders. De bloomon Original bos is verkrijgbaar in S-, M- en L-formaat. De kleur en het soort bloemen van deze bos is altijd een verrassing. De vorm en hoogte van de bos is (per maat) keer op keer hetzelfde.

Kan ik aangeven welk Atelier design ik wil hebben of wat ik niet mooi vind?

Nee, het is niet mogelijk om je voorkeur aan te geven. Onze bloemkunstenaars verrassen je keer op keer met een totaal ander ontwerp. We werken altijd met bijzondere bloemen uit het seizoen, en we zorgen keer op keer voor een verrassende samenstelling. Om een indruk te krijgen van wat je bij bloomon Atelier kunt verwachten, kun je kijken op onze Facebookpagina, Instagram en onze eigen blog. Hierop kun je verschillende foto’s en voorbeelden vinden van de creaties uit ons atelier.

Hoe kan ik Atelier annuleren of mijn bezorging wijzigen?

Je kunt je bezorgschema wijzigen wanneer je bent ingelogd in je account. Onder 'Bezorgschema' vind je een kalender, waarin je aan kunt klikken op welke dag je wel of geen bloemen wilt ontvangen. Vergeet niet je bezorgschema op te slaan om je planning te bevestigen. Let op: Je kunt een bezorging wijzigen tot aan 3 dagen voor geplande bezorgdatum. Heb je bijvoorbeeld een bezorging gepland op woensdag en wil je deze annuleren? Dan dien je dit voor zondagavond 23:59 te doen via je online account.