GEEF GLANS. GEEF STIJL. GEEF BLOOMON.

Hét cadeau dit feestseizoen

Cadeaubos Deluxe€34.95
Bijzondere bloemen cadeau geven? Écht verrassen doe je met de Cadeaubos Deluxe: een extra rijke bos gevuld met een verrassende roos, een elegante lelie, een opvallende leucadendron en de prachtige gloriosa. Stuk voor stuk uniek, stijlvol en verser dan vers.

Luxe Giftcardv.a. € 19,95
De bloomon giftcard is de ultieme verrassing voor iemand die liever zelf de regie in handen heeft. Jij kiest hoeveel bossen je cadeau wilt geven, de ontvanger bepaalt wanneer de bloemen worden bezorgd.

"Super mooie bloemen en zo kleurrijk! Mijn bos stond wel ruim 2 weken!"

gemiddeld 4,5/5 uit 467 reviews
LANGER GENIETEN

Topkwaliteit èn supervers

We werken direct samen met onze kwekers. Zo garanderen we topkwaliteit en staat je bos minstens 10 dagen happy in de vaas.

Bloemen geven: het ideale kerstcadeau

Van een bloemencadeaubon tot een prachtig boeket: met bloomon geef je de mooiste bloemen cadeau. Laat je bloemen verzenden of leg een feestelijk verpakte bloemenbon onder de boom. Rijker, voller, luxer: met de Cadeaubos Deluxe maak je zelfs indruk op de grootste bloemenfan. Een rijk gevuld boeket met stijlvolle bloemen van de beste kwaliteit. Luxe verpakt mét persoonlijk kaartje. Geen verzendkosten! Geef je een bloomon giftcard, dan geef je bloemen wanneer het uitkomt. Met deze feestelijk verpakte bloemenbon kies jij hoeveel bossen je cadeau wilt geven, en bepaalt de ontvanger wanneer de bloemen worden bezorgd. Het ideale kerstcadeau!