Vier de moederliefde

Je moeder, je pas bevallen zus of je buurvrouw die altijd voor je klaarstaat: verras de moeders in het leven met de bloemen van bloomon. Nu met extra zorg op Moederdag bezorgd.

Bestel je bos

Vier de moederliefde

Je moeder, je pas bevallen zus of je buurvrouw die altijd voor je klaarstaat: verras de moeders in het leven met de bloemen van bloomon. Nu met extra zorg op Moederdag bezorgd.

Bestel je cadeau

Onze exclusieve Moederdagbos

Romantische campanula, vurige celosia, een energieke gladiool en - niet te missen - de allereerste pioenroos van het seizoen. Met deze exclusieve Moederdagbos verras je elke moeder met de allerbeste bloemen van het voorjaar. Bestel ‘m nu voor € 34,95.

Bestel je bos

WIE VERRAS JIJ?

Voor elke moeder het perfecte cadeau

Verras haar met de speciale Moederdagbos, een handige giftcard of de mooiste droogbloemen op een rijtje: de Flowergram moederdageditie. Feestelijk verpakt en met persoonlijk kaartje op Moederdag bezorgd.

Luxueuze giftcard

Bloemen wanneer het uitkomt. Met deze feestelijk verpakte bloemenbon kies jij hoeveel boeketten je cadeau wil geven, en bepaalt de ontvanger wanneer de bloemen worden geleverd. Een giftcard bestel je al vanaf € 23,95.

Bestel een giftcard

- Gladiolus

De alleskunner

Energiek, veelzijdig en een echte aanpakker.

- Paeonia

De gangmaker

Flamboyant, onbevangen en altijd verrassend.

- Campanula

De levensgenieter

Gastvrij, gezellig en rooskleurig over alles.

- Celosia

De supporter

Zorgzaam, enthousiast en onvoorwaardelijk aan je zijde.

- Allium

De luisteraar

Oprecht, charmant en een echte mentor.

Onze flowerfans geven ons gemiddeld 4.5/5

Onze fans over de Moederdagbos van vorig jaar:

Fijn dat het zo makkelijk was om een bos cadeau te doen, mijn moeder is er heel blij mee!

16/05/2019

Manon

Ik vind het uitgesproken top wat jullie bieden! En ook heel mooi verpakt....alles klopt!!

13/05/2019

Jesse

Prachtige bos, mijn schoonmoeder was er erg blij mee.

16/05/2019

Foekje

De zorg waarmee bloemen worden verstuurd is heel fijn en ook dat je van tevoren weet dat het een mooie bos bloemen is.

14/05/2019

Bregje

Meestgestelde vragen

algemeen

Kan ik nog steeds op een veilige manier bloemen bestellen?

Onze cadeaubossen, Flowergrams en giftcards worden via onze bezorgpartners PostNL en Redjepakketje bezorgd, en kun je nog steeds bestellen. De bezorgers van PostNL en Redjepakketje en onze eigen productiemedewerkers werken onder aangescherpte hygiëneprocedures. Meer weten hoe wij de verspreiding van het coronavirus tegengaan? Lees hier verder 

Hoe lang blijven de bloemen staan?

bloomon werkt direct samen met kwekers. Dit houdt in dat onze bloemen direct van het veld komen en daardoor langer staan. Bij de meeste klanten is dit ongeveer 2 weken. De houdbaarheid van de bloemen verschilt echter wel per bloemsoort en hoe je ze verzorgt.

Kan ik een persoonlijk berichtje toevoegen?

Ja, bij alle 3 de gift opties kun je een persoonlijk berichtje schrijven. We zetten je boodschap op een speciaal kaartje en voegen dit toe aan je cadeau.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bezorging op woensdag t/m zaterdag is gratis. Kies je voor bezorging op Moederdag (zondag) dan betaal je € 4,95 bezorgkosten.

bezorging

Wanneer wordt de Moederdagbos bezorgd?

Dat bepaal jij zelf! Bezorging op woensdag t/m zaterdag is tussen 09:00 uur en 18:00 uur en op zondag (Moederdag) tussen 13:00 uur en 18:00 uur. Wil je er zeker van zijn dat je bloemen er op Moederdag zijn? Laat je cadeau dan op vrijdag of zaterdag bezorgen.

Wat gebeurt er als er niemand thuis is?

Ga naar de koeriers app of website en log in met je Track & Trace code. Daar zie je of de bloemen misschien bij de buren zijn bezorgd of wanneer de bezorger nog een keer langskomt. Bij een mislukte bezorging op woensdag t/m vrijdag zal PostNL of Redjepakketje de volgende dag nog een poging wagen. Bezorging op zaterdag of zondag mislukt? Dan probeert PostNL of Redjepakketje het op de maandag na Moederdag nog een keer. Wees gerust, we zorgen ervoor dat je bloemen niet dorstig worden.

Kun je hier je vraag niet vinden? We zitten voor je klaar.

ma-di 9:00-18:00 / woe 9:00-22:00 / do 8:30-22:30 / vr 8:30-22:00 / za 9:00-17:00

Neem contact op